Nygatan 13 • 903 27 Umeå
090-133950 (mån-fre 8-12)
Nyheter
2020-09-15
Blank the hub öppnar i Valandhuset
BLANK the HUB öppnar i Umeå BLANK the Hub öppnar ytterligare en butik under våren 2021.

Carina Holmgren är personen bakom etableringen I Umeå. Carina har en gedigen och lång erfarenhet av att driva butik I Umeå, hon har tidigare ägt och drivit den mycket uppskattade butiken Carizma och därefter TIGER of Swedens butik.

Tillsammans med fastighetsägare Ume Hem etableras butiken på Rådhusesplanade 7 mitt i Umeå Centrum.

BLANK the Hub skapar utifrån den lokala marknadens behov handelsplatser med den optimala varumärkesmixen, utrycket och storleken på butik för att på bästa sätt tillgodose behoven där man finns.

BLANK the Hub kommer i huvudsak fokusera på produkter i mellan och övre mellansegmentet inom kläder, skor, väskor, accessoarer och inredning.. Genom sitt sätt att presentera sortimentet i butiken och genom nära samarbete med varumärkena kommer BLANK the Hub kunna erbjuda en stor bredd i sitt sortiment och med ständigt nyhetsvärde.

BLANK the Hub förmedlar en känsla av ”Affordable Luxury”. Detta gör man med lokala entreprenörer/driftpartners samt i nära samarbete med varumärkena.

BLANK the Hubs unika butiker i utryck, karaktär & servicegrad är en viktig del I arbetet att skapa ett attraktivt koncept.

Samarbetet mellan butik och varumärken sker med långsiktighet i en trygg modell som görs möjlig tack vare SPLITGRID. Denna produkt har funnits på marknaden nu ett par år och visat hur den underlättar och skapar förutsättningar att skapa nya former av fysisk handel med framgång.

För att stärka sin ambition att vara den lokala varumärkesplattformen i mellanstora och storstäder i Sverige och för att underlätta för kunden kommer självklart BLANK the Hub inom kort erbjuda sina kunder tillgång till varumärkenas hela sortiment via web butik.

BLANK the Hub kommer att etablera nya butiker på utvalda orter i hela Sverige tillsammans med lokala starka driftpartners och fastighetsägare under de närmsta åren

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION VÄNLIGEN KONTAKTA: Roger Johansson, kontaktperson BLANK The Hub roger@blankthehub.com 079-0692228 www-blankthehub.com